ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ | ΕΥΑΓ.ΓΙΑΔΑΝΟΥ

 

 Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ 

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ
Υπ.Βουλευτής Ν.Ροδόπης

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (9/6/2022)
 ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
 Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ
Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ, ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΠΟΤΑΜΟ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΩ ΚΟΣΜΟ, ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΟ ΑΔΗ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΑΧΑΙΡΟΥΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΕΠ' ΑΜΟΙΒΗ Ο ΧΑΡΟΣ (ΣΟΡΑΧ) ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟ ΕΦΟΣΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΕΝΑΝ ΟΒΟΛΟ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΟΤΑΝ Η ΨΥΧΗ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΠΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ.

ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΠΟΥ ΜΟΛΥΝΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΑΛΛΑΝ ΩΣ ΤΑΧΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΥΤΟΚΛΗΤΩΝ ΑΓΙΩΝ, ΟΠΩΣ Ο "ΑΓΙΟΣ" ΔΟΝΑΤΟΣ (330-388) ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ, ΠΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 30 ΑΠΛΡΙΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΑΧΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΟΣΜΟΣ ΚΙ ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΜΑΝΤΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΝΕΚΡΟΜΑΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 18ου ΑΙ.

 Ο ΠΟΤΑΜΟΣ ΑΧΑΙΡΩΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ 1994, ΟΤΑΝ ΔΙΑΣΧΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΗΚΕ Η ΧΑΡΑΔΡΑ ΜΗΚΟΥΣ 10 ΧΛΜ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ε.Ο.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

ΗΡΘΕ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΑΧΑΙΡΩΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΕΝΑΘΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ.


FACEBOOK LINK

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! | 9/2/2023 | --- LIVE ---

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ | ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)