ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΣΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ | ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ

 

 ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΑΣΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ

ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ
Υπ.Βουλευτής Ν.Θεσ/νίκης

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (22/5/2022)
ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ
Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ

Η ΕΕ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΩΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΙΚΟ ΚΑΥΣΙΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΗ, ΤΟΥ ΠΙΟ ΡΥΠΟΓΟΝΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ, ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ, Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΩΣ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ.

«ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΟΜΗ ΤΡΟΠΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ», ΔΗΛΩΣΕ Ο ΤΙΜΕΡΜΑΝΣ.

«Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΛΙΓΝΙΤΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ΣΗΜΕΙΩΣΕ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ. Ο ΤΙΜΕΡΜΑΝΣ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕ ΟΤΙ Η Ε.Ε. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ… ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ, Η Ε.Ε. ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΜΙΑ ΔΕΣΜΗ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΜΙΑΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ.Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ | ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! | 9/2/2023 | --- LIVE ---