ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΡΦΙΔΗΣ

 

 Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΡΦΙΔΗΣ
Υπ.Βουλευτής Ν.Εβρου

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (1/6/2022)
ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ
Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ

Η σημερινή κατάσταση στον αθλητισμό στην Ελλάδα του 2022 δεν είναι και η καλύτερη. Δεν υπάρχει σωστός σχεδιασμός όπως επίσης και κάποια επιτροπή αξιολόγησης και κατεύθυνσης σε άτομα τα οποία ασχολούνται η θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Ένα θέμα επίσης είναι να βλέπουμε τα τελευτέα χρόνια Έλληνες αθλητές να αγωνίζονται με άλλη σημαία εκπροσωπώντας άλλη χώρα την στιγμή που θα μπορούσαμε να τους έχουμε με τα Ελληνικά χρώματα. Αλλά πώς να συμβεί κάτι τέτοιο από την στιγμή που η χώρα μας δεν τους παρέχει τουλάχιστον τα βασικά. Αποτέλεσμα της  σημερινής κατάστασης στον χώρο του αθλητισμού είναι ένα αβέβαιο μέλλον και μια εικόνα αποθάρρυνσης των αθλητών η οποία οδηγεί στην    

εγκατάλειψη κάθε προσπάθειας την στιγμή που συμβαίνουν  όλα αυτά. Θα πρέπει να αναθεωρήσουμε πάρα πολλά και να αφουγκραστούμε την ανησυχία των αθλητών, θα πρέπει οι άνθρωποι που είναι σε θέσεις κλειδιά και παίρνουν της αποφάσεις για τον αθλητισμό να είναι μέσα από τον χώρο πράγμα που σημαίνει ότι είναι γνώστες του αντικειμένου.

Θα πρέπει να πετάξουμε κάθε κομματικό συμφέρων και να δούμε το πραγματικό συμφέρων του ίδιου του αθλητισμού και μόνο τότε θα μπορούμε να μιλάμε ότι είμαστε σε ένα σωστό δρόμο και τα αποτελέσματα θα είναι μόνο θετικά. 

Ο αθλητισμός νοσεί και θα πρέπει να αντιστρέψουμε αυτή την εικόνα το θέμα είναι είμαστε σε θέση να το πράξουμε η θα αφήσουμε αυτή την  κατάσταση να διαιωνίζεται και ως πότε?.

Με την Ελλήνων  Συνέλευσης όλα αυτά τελειώνουν, μπαίνει μια σειρά μέσα από ένα μακροσκελές πρόγραμμα μέσα από τις προγραμματικές δηλώσεις που υπάρχουν από το 2015.


FACEBOOK LINK

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! | 9/2/2023 | --- LIVE ---

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ | ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)