ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | H.A.A.R.P. : Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ | ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

 

 H.A.A.R.P. : Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ
Υπ.Βουλευτής Α' Θεσ/νίκης

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (25/10/2022)
ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
Παρουσίαση: Γιώργος Βοντετσιάνος
Σκηνοθεσία: Νίκος Σαλωνίτης

ο υποψήφιος βουλευτής α Θεσσαλονίκης Μουρατίδης Οδυσσέας Αναφέρθηκε για το σύστημα haarp Αναφέρθηκε για τις πραγματικές δυνατότητες του και για τις συμβάσεις οι οποίες θα έπρεπε να έχουν γίνει από κάθε κυβέρνηση για να μπορέσουν να ελέγξουν δικαιότερα την ασφάλεια του Πολίτη από όλες τις πλευρές ακόμα και για την υγεία του

επισήμως αναφέρουν ότι το σύστημα αυτό δημιουργήθηκε απλά, για την βελτίωση των επικοινωνιών σε στρατιωτικό, αλλά και μη στρατιωτικό επίπεδο. Κάπου εκεί τελειώνουν και οι γνώσεις του μέσου ανθρώπου περί του H.A.A.R.P.
To Πρόγραμμα Ενεργού Σελαϊκής Έρευνας με Υψηλές Συχνότητες (H.A.A.R.P.) είναι ουσιαστικά η μεγαλύτερη και πιο ισχυρή μονάδα του υπουργείου άμυνας των Η.Π.Α., έχει έδρα τη νοτιοανατολική Αλάσκα και είναι ένα πεδίο κεραιών που είναι στημένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να λειτουργούν ως μία γιγαντιαία κεραία. Επίσης είναι ο μεγαλύτερος σταθμός ραδιοφωνικής αναμετάδοσης στον κόσμο, με ενεργή ακτινοβολούμενη ισχύ τα 3,6 εκατομμύρια βατ, πάνω από 72 φορές ισχυρότερος από τον μεγαλύτερο εμπορικό ραδιοφωνικό σταθμό στις Η.Π.Α.


FACEBOOK LINK                                         YOUTUBE LINK



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! | 9/2/2023 | --- LIVE ---

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ | ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)