ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ : ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ | ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ : ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ
Υπ.Βουλευτής Ν.Ροδόπης

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (13/10/2022)
ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
Παρουσίαση: Γιώργος Βοντετσιάνος
Σκηνοθεσία: Νίκος Σαλωνίτης

TO IEΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΑΞΙΕΣ, ΤΙΣ 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΔΥΟ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ, ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ Η ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΙΕΡΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΣΥΝ ΔΥΟ ΝΟΜΩΝ, ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ (ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ») ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ «ΚΡΑΤΕΑ» ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΟΠΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

FACEBOOK LINK                                         YOUTUBE LINKΔημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! | 9/2/2023 | --- LIVE ---

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ | ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)