ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | Η ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ | ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 Η ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ
Υπ.Βουλευτής Ν.Φθιώτιδας

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (24/11/2022)
ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
Παρουσίαση: Γιώργος Βοντετσιάνος
Σκηνοθεσία: Νίκος Σαλωνίτης


Όταν παρέλαβε την Δημοτική Αρχή ο Ν. Σταυρογιάννης, διαπίστωσε ατασθαλίες εκατομμυρίων Ευρώ, κατάγγειλε και μεταβίβασε σε σχετικό φάκελο τα αποδεικτικά στοιχεία προς τον Εισαγγελέα Λαμίας.

Ο καταγγελόμενος Γ. Κοτρωνιάς σιώπησε όπως σιώπησε και η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Ο δε Ν. Σταυρογιάννης αναφέρθηκε μέσα σε Δημοτικό Συμβούλιο για ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ με ένα ΑΡΧΩΝ επί αυτού χωρίς να τον κατανομάσει! Βέβαια για άλλη μια φορά η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΥΣΑ !

Πέρασε ο καιρός ξεχάστηκε το θέμα, αγκαλιάστηκαν ξανά, χόρεψαν μαζί τσάμικο χορό και εμάς όλους σε ένα ταψί!

Αν κατανοήσουμε ότι ο Δημότης είναι ο βηματοδότης τής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ πού τού ανοίκει η ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία, τότε θα βάλουμε ένα τέρμα στην αποστράγγιση τής τσέπης μας και τής ΝΟΗΣΗΣ μας.

Σήμερα ο Γ. Κοτρωνιάς βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής και κατάγγειλε την Ιατροδικαστή του Νοσοκομείου Λαμίας κα Ακριβούση γιατί κρατούσε ΑΡΧΕΙΟ από τίς νεκροψίες νεκροτομές !Ουδόλως τον ενδιαφέρει και αν αποφάνθηκε για τούς καθημερινούς θανάτους συμπολιτών μας!

Ας σταματήσουμε να επιβραβεύουμε αυτούς πού μας χιλιοκορόιδεψαν και μας χιλιόκλεψαν τα ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ,αυτούς πού δημιουργούν την αιτία της φυγής των παιδιών μας, από την εσκεμμένη φτωχοποίηση μας, σε μία χώρα που δεν της λείπει τίποτα, παρά μόνο η δικιά μας συμμετοχή στα κοινά ώστε να ασφαλίσουμε να ΔΙΑΦΥΛΛΑΞΟΥΜΕ το ΔΙΚΑΙΟ την ορθή ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του ΠΛΟΥΤΟΥ μας και ας αρχίσουμε να οραματιζόμαστε τίς ΑΛΗΘΙΝΕΣ συνθήκες ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ μας, σε ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ σε ένα περιβάλλον ΥΓΙΗ, πού σε αυτό ΑΞΙΖΕΙ να ζει ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Αυτά όλα είναι έτοιμα, με τα έργα πού θα πραγματοποιηθούν στα ήδη κατατεθειμένα Προγράμματα στον ΔΗΜΟ και εγκεκριμένα από τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.


FACEBOOK LINK                                         YOUTUBE LINK

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! | 9/2/2023 | --- LIVE ---

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ | ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΥΓΕΙΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. | Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ | 7/2/2023 (ΒΙΝΤΕΟ)