ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ | ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ

Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑΔΑΝΟΥ

Υπ.Βουλευτής Ν.Ροδόπης
ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (20/12/2022)

ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
Παρουσίαση: Γιώργος Βοντετσιάνος
Σκηνοθεσία: Νίκος Σαλωνίτης


ΟΙ ΔΥΟ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΥ. ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΟΛΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΛΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ – ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ 12 ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΩΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΜΟΛΥΝΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗΣΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΟΙ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 12 ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ, ΤΩΝ 12 ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 12 ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ. ΟΙ 12 ΑΞΙΕΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 12 ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΑΡΙΘΜΟ 144 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΕΤΩΜΑΤΑΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΝΑΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.FACEBOOK LINK                                         YOUTUBE LINK

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ | ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! | 9/2/2023 | --- LIVE ---