ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΤ | ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΟΤ


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΤΡΕΠΚΟΣ
Υπ.Βουλευτής Ν.Πέλλας

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (ΧΧ/12/2022)
ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
Παρουσίαση: Γιώργος Βοντετσιάνος

Σκηνοθεσία: Νίκος Σαλωνίτης


Στις 25 Οκτωβρίου του 2022 ο Ε.Ο.Τ προέβη στην κατάθεση των 796.000 ευρώ προς την Α.Α.Δ.Ε. Να σημειώσουμε εδώ ότι η Α.Α.Δ.Ε είναι ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων χωρίς νομική προσωπικότητα. Δεν ελέγχεται από κανένα κρατικό μηχανισμό. Άρα μιλάμε για μία εταιρεία η οποία απομυζά τον πλούτο των Ελλήνων. Πώς είναι δυνατόν ο ελληνικός οργανισμός τουρισμού να προβαίνει σε κατάθεση ΦΠΑ προς την ΑΑΔΕ ενώ θεωρούμε ότι πρόκειται για ένα μηχανισμό ο οποίος ανήκει στο κράτος.

Η κατάθεση αυτή των χρημάτων αποδεικνύει ότι ο ελληνικός οργανισμός τουρισμού έχει γίνει εταιρεία και παραδίδει μέρος των εσόδων της σε μία ιδιωτική εταιρεία η οποία δεν δίνει κανένα λογαριασμό στη χώρα μας. Τα χρήματα λοιπόν αυτά δεν πάνε στο Ελληνικό ταμείο υπέρ των ανθρώπων άλλα πάνε σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν στήσει ένα τεράστιο δόλιο μηχανισμό κλοπής του πλούτου των Ελλήνων.

Ο ΕΟΤ έχει ΑΦΜ και ως εταιρεία πλέον που έχει κατασχεθεί παραδίνει χρήματα προς την ΑΑΔΕ. Ως πότε πλέον εμείς οι Έλληνες θα ανεχτούμε όλο αυτό τον εμπαιγμό η χώρα μας να έχει διαλυθεί και οι μηχανισμοί του κράτους μας να έχουν μετατραπεί σε εταιρείες.Ο άνθρωπος πλέον πρέπει να πάρει το πάνω χέρι και να αποφασίσει με ελεύθερη βούληση τι θέλει να κάνει για τα ιερά αυτά χώματα.

Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που μας διοικούν και οι μηχανισμοί που έχουν στήσει έχουν μόνο σκοπό την καταστροφή του Ελληνισμού. Την καταστροφή αυτή μόνο εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες με την ένωση μας μπορούμε να σταματήσουμε. Η ένωση των Ελλήνων πλέον πρέπει να είναι άμεσα εκτελεστέα χωρίς να χρονοτριβούμε... Έχουμε να παραδώσουμε μία ελεύθερη χώρα τους απογόνους μας για να μην είναι οι μελλοντικοί Έλληνες θύματα μηχανισμών κλοπής του Ελληνικού πλούτου.


FACEBOOK LINK                                         YOUTUBE LINK

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ | ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! | 9/2/2023 | --- LIVE ---