ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ... | ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΙΑΣΥΡΟΝΤΑΙ ...

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ
Υπ.Βουλευτής Ν.Φθιώτιδας

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (8/2/2023)
ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
Παρουσίαση: Γιώργος Βοντετσιάνος
Σκηνοθεσία: Νίκος Σαλωνίτης

Και ερχόμαστε τώρα να καταγράψουμε γιά άλλη μια φορά γεγονότα διαφθοράς τών πολιτικών ταγών απο τις θέσεις εξουσίας.

Είναι πολλές φορές που έχω αναφερθεί για τις κρίσεις, μετακινήσεις- μεταθέσεις στην ΕΛ.ΑΣ. όπως προωθούνται - τοποθετούνται από την πολιτική ηγεσία με μη αντικειμενικά κριτήρια , λαμβάνοντας καίρια πόστα αλλά και τα ανώτατα αξιώματα στην ιεραρχία της Αστυνομίας, οι τηλεφωνικές συνομιλίες που έλαβαν δημοσιότητα από ανθρώπους του υποκόσμου με Αξιωματικούς της (δεν είναι πρώτη φορά) και με συνεργάτες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη δηλώνει ξεκάθαρα ότι σαυτό το σαθρό πολιτικό καθεστώς τείνει να γίνει κανόνας και όχι η εξαίρεση σε αυτό που λέγεται διαφθορά, με τούς διαπλεκόμενους να κατέχουν θέσεις κλειδιά στην κρατική εξουσία, όπου αυτοί συνομιλούν, συνδιαλέγονται με κυκλώματα μαφιόζων. Τότε ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΕΠΊΟΡΚΟΙ έχουν ήδη ταυτισθεί με τούς μαφιόζους και γίνονται ένα με τον υπόκοσμο.

Όλο αυτό το παράνομο πάρε δώσε, στοχοποιεί την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ τούς ΘΕΣΜΟΥΣ μας, όπου η απώλεια Σεβασμού τών Πολιτών είναι δεδομένη στα εντεταλμένα όργανα της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ μας , παρότι η πλειονότητα τών έντιμων Αστυνομικών δίνουν μάχη με το οργανωμένο έγκλημα αλλά και να χάνουν την ζωή τους για την διαφύλαξη και προστασία του Πολίτη.

Η πάταξη του φαινομένου αυτού θα πάρει σάρκα και οστά στήν μεγάλη ΜΕΤΑΡΡΎΘΜΙΣΗ όπου καλείται να συμμετέχει Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ για την ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ με την εφαρμογή του ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

----------------------------
#ιλλυριαραδιο #ελλάδα #ελλαδα #ελλας #ελλάς #Video #υποψήφιοιβουλευτές #υποψηφιοιβουλευτες #ελληνωνσυνελευσις #ellas #ellada #ellaskincare #Greece #Greek #Greeks #ΜένουμεΕνεργοί #Βουλη #skandal #σκάνδαλα #ΝΔ #Μητσοτακης #Μητσοτάκης #κυβερνηση_Μητσοτακη #ΝΔ_θελατε #αδωνις #συριζα #τσίπρας #τσιπρας #ΜΜΕ #ειδήσεις #Επικαιρότητα #Newspaper #καθημερινη #ΜΜΕ_ξεφτιλες


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! | 9/2/2023 | --- LIVE ---

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ | ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)