ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΓΑΙΩΝ | ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ

 

 ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΓΑΙΩΝ

ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ - Υπ.Βουλευτής Ν.Θεσ/νίκης

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (27/2/2022)

ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ
Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ

Η «ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΘΑ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ, ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ. ΩΣΤΟΣΟ, ΕΞΑΡΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ - ΑΠΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ ΟΠΩΣ ΚΟΒΑΛΤΙΟ, ΛΙΘΙΟ, ΣΠΑΝΙΕΣ ΓΑΙΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, ΤΟΝ ΧΑΛΚΟ, ΤΟ ΝΙΚΕΛΙΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΔΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΒΙΩΣΙΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟΝ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΙΔΗ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΑΣΗΣ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ. ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΠΕΤΡΩΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΩΝΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΣΚΟΥΡΙΩΝ, ΠΟΥ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. 

ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΟ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟΥ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ GREEN DEAL. ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV & ΡΑΔΙΟ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 699 684 1057

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! | 9/2/2023 | --- LIVE ---

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ | ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)