ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΕΚΑΒ | ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ

 

 ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟ ΕΚΑΒ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΜΑΝΟΥ
Υπ.Βουλευτής Ν.Αργολίδας

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (10/5/2022)
 ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
 Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ
Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ

ΤΟ EKAB ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΒΑΡΙΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΆΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΕΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΜΕ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΥΠΟΔΟΜΩΝ,ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ,ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ,ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΒΓΑΖΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΕΞΙΤΗΡΙΑ Κ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΚΑΤΕΘΥΝΣΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ Η ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! | 9/2/2023 | --- LIVE ---

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ | ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)