ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ : Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ | ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ

  

 ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ : 

Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ 

ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ
Υπ.Βουλευτής Ν.Θεσ/νίκης

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (1/5/2022)
 ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
 Παρουσίαση: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΟΝΤΕΤΣΙΑΝΟΣ
Σκηνοθεσία: ΝΙΚΟΣ ΣΑΛΩΝΙΤΗΣ

FACEBOOK LINK


Ο ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1938 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΤΟ 1956 ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ. ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΧΗΜΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ DARMSTADT ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΕΠΙ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

ΕΠΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΡΩΠΕΙ. ΕΙΔΙΚΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974. ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (!) Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.

ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΩΠΕΙ Ο ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΠΥΡΑΥΛΩΝ ΥΔΡΑΖΙΝΗ. ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΑΥΛΙΔΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟΡΠΙΛΑΚΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (!) ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ. ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ».

ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΠΕΡΑΣ ΥΛΙΚΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ. (!) ΤΟ 1972 ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ Η ΣΟΓΙΑ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΝΑΥΑΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΡΩΤΕΪΝΟΥΧΩΝ ΑΛΕΥΡΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΟΞΕΑ. ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΙΤΡΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ. (!)

ΤΟ 1977 ΠΑΡΗΓΑΓΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΟ ΚΕΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΔΥΟ ΑΔΕΙΕΣ ΓΙ” ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ... ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV & ΡΑΔΙΟ
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 699 684 1057

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! | 9/2/2023 | --- LIVE ---

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ | ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΥΓΕΙΑ - ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ - ΑΝΑΣΤΟΛΕΣ - Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ Π.Ο.Υ. | Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ | 7/2/2023 (ΒΙΝΤΕΟ)