ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΣΚΡΕΚΑΣ : ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ | ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

 ΣΚΡΕΚΑΣ : ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΚΡΗΤΗ

ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ
Υπ.Βουλευτής Ν.Θεσ/νίκης

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (30/11/2022)
ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
Παρουσίαση: Γιώργος Βοντετσιάνος
Σκηνοθεσία: Νίκος Σαλωνίτης

Όπως ανέφερε πρόσφατα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, στο Υπουργικό Συμβούλιο της Διεθνούς Διάσκεψης Φυσικού Αερίου στο Βουκουρέστι, πέρυσι η χώρα εξήγαγε 0.7 δισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου, ενώ φέτος πλησιάζει ήδη τα 2 δισ. Εκτιμήσεις της αγοράς αναφέρουν ότι οι εξαγωγές θα φθάσουν εφέτος τα 3 δισ. κυβικά μέτρα.

Οι εξαγωγικές δυνατότητες της χώρας θα ενισχυθούν με την εμπορική λειτουργία του ελληνοβουλγαρικού αγωγού φυσικού αερίου που ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου και την έναρξη λειτουργίας, το 2023, του νέου πλωτού σταθμού Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στην Αλεξανδρούπολη.
Αυτό άπλώς σημαίνει πως οι εξαγωγές φυσικού αερίου όπου πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει η υποδομή αποθήκευσης και αεριοποίησης Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου στη Ρεβυθούσα.δλδ το ότι έχουμε κάνει άποθήκες για το φ. άέριο,ο υπ.σρεκας το θεωρεί μεγάλο κατορθωμα,ενώ το φ.άέριο το κάνουμε εισαγωγή

Η θέση του φορέα ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που άφορά την βιομηχανία –ένέργεια

προγραμματικές δηλώσεις ελλήνων συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/προγραμματικες-δηλωσεις-εσυ-25-10-2015.pdf?dl=0

ιδρυτική διακήρυξη ελλήνων συνέλευσις:
https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/διακhρyξη-εσυ-τελικο.pdf?dl=0

βιομηχανία – ένέργεια:
η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει άυτάρκεια σε όλους τους τομείς. άυτο θα έπιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα ύπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, έκτέλεση σχεδίων και έπενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.
7.1. η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αίχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την άνάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι όποίες ώς εύρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της έλλήνων πολιτείας καθώς έπίσης θα κληθούν οι άπανταχού έλληνες πολίτες, έπιστήμονες, έφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυϊα που έχουν κληρονομήσει άπο το γένος μας, στην έλλήνων πολιτεία.
7.2. η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην έλληνική γη.


FACEBOOK LINK                                         YOUTUBE LINK

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV | ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ | ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ !!! | 9/2/2023 | --- LIVE ---